Kiemelt partnereink

IMVA

IMVA

Csakúgy, mint mi magunk is, Olaszországi partnerünk az ügyfélközpontúság elkötelezett híve a lapozókapuk és hangárkapuk világában.
A cég 50 éves múltra visszatekintő működési ideje alatt számos nagy jelentőségű projektben vett részt a megrendelőik nagyfokú megelégedettségére. Minőségük egy olyan területen gyökerezik, amely híres a feldolgozóipar magas fokú specializációjáról és szakértelméről. A terület a mechanikai, elektromos, kohászati és precíziós mechanikai feldolgozóipar széles körű összességének kiszolgálását foglalja magában. Termékpalettájuk képes felvenni a versenyt a kor követelményeivel, hogy a legmodernebb megoldásokat kínálja.
Az állandó fejlesztések, a piac és a kor kihívásainak (pl. éghajlati) való megfelelést irányítja.  Nagy örömmel és megelégedéssel forgalmazzuk termékeiket Magyarországon, mint kizárólagos forgalmazók, mivel az IMVA egy olyan vállalat, amely az ipari kapuk nagy választékával rendelkezik, így minden alkalmazási ágazatban a legteljesebbek közé tartozik.
Rövid távú terveink között a kapcsolat szorosabbra fűzése is szerepel, amivel mindkét cég eddigi jó hírnevét tovább öregbítheti.