Kaputechnika​​ - Ipari

Tűzgátló
Tolókapu

Tűzgátló

Tolókapu

Az általunk forgalmazott tűzgátló tolókapukat a neves Asturmadi gyártja. Használatuk ott célszerű, ahol a zárandó tűzszakasz határ/nyílás mellett legalább annyi rendelkezésre álló hely van, mint a lezárandó nyílás. 

A kapu kőzetgyapot töltetű, acél fegyverzetű összekapcsolódó panelekből áll. Záródása gravitációs elven működik, készenléti állapotban mindig nyitott, tűzjelre zár. Ez a típus folyamatos használatra a működési elve miatt nem alkalmas. Tűzgátlási értéke Ei2 60-240 között választható. A kapu függeszthető a födémről, konzolosan rögzíthető az oldalfalra, vagy akár önálló acélszerkezettel is felépíthető. Kiegészíthető menekülő ajtóval, záródását sebességszabályzóval, becsapódást csillapítóval finomítani lehet. A súlyszekrény elhelyezhető mindkét oldalon.

Most pedig oszd meg velünk az elképzeléseidet

Itt tudsz abszolút díj- és kötelezettségmentes árajánlatot kérni

Írj nekünk ezen az űrlapon keresztül vagy hívj minket!

Egyszerűen csak írd le néhány mondatban, hogy milyen kapu- vagy árnyékolástechnikai megoldás érdekelne, vagy hívj minket a +36 30 95 77 657 telefonszámon és mondd el!

Szakértő csapatunk készséggel segíteni fog

Több mint 30 éves tapasztalatunkkal segítünk megtalálni a legjobb megoldást, amire az otthonodnak vagy vállalkozásodnak szüksége van.

Szuper ajánlattal és kivitelezési tervekkel térünk vissza hozzád

A döntés a te kezedben lesz. Ha ránk bízod a munkát, onnantól kezdve akár hátra is dőlhetsz, készen vagy ✔