Kaputechnika​​ - Ipari

Spirálkapu

Spirálkapu

A vagyonvédelem és az energia megtakarítás elérésére, ma a leggyakrabban szekcionált kapu vagy redőnykapu és PVC gyorskapu kombinációját alkalmazzák. A spirálkapuk önmagukban egyesítik mindezen tulajdonságokat – a gyorsaságot, a nagyszámú nyitás lehetőségét, a jó hőszigetelést, és a vagyonvédelem megoldását is – ezért ezeket a jövő kapuinak tekintik. 

Az általunk gyártott spirálkapuk egymillió nyitásra vannak tesztelve, ezért beruházó, üzemeltetői szempontból mindenképpen előnyösebb, mint két kapu kombinációja. Kevesebb hibalehetőség, kisebb energiafelhasználás. Kapuink áramszünet esetén a rugós súlykiegyenlítés miatt kézzel is nyithatók, ezért áramszünet esetén a munka tovább folyhat. 

Kapuinkat irányérzékeny radarokkal is fel tudjuk szerelni, így a kapuk kizárólag csak az optimális ideig vannak nyitva. A spirálkapuk esetén a működési hőmérséklet lehet akár -30 fok is, a két elválasztott terület hőmérsékletkülönbsége 80 fok is lehet, ezért ezek a kapuk mélyhűtőterek lezárásához is ideálisan alkalmazhatók (fűtött élek, lefutók, tok). Hőszigetelt alumínium elemekből álló, gyors működésű kapu, melynek elemei az érintkezésmentes feltekeredési technológiának köszönhetően rendkívül nagy sebességgel tudnak mozogni anélkül, hogy az elemek összeérnének, és a kapuban sérülés keletkezne. Ez a kaputípus a gyors nyitáson és záráson felül rendkívül jó hőszigetelő lég és vízzárási tulajdonsággal, és mechanikai védelemmel is rendelkezik. 

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy az országban jelenleg egyedüliként gyártunk ilyen kapukat. Kizárólag magas színvonalú, minőségi termékekkel dolgozunk.