Kaputechnika​​ - Ipari

Lapozókapu

Lapozókapu

A lapozó kapuk festett acél, vagy alumínium héjalású, habtöltetű szendvicspanelekből készülnek. Garantálják a lehető legmagasabb hő- és hangszigetelést, míg a speciális EPDM tömítések és a záróprofilokon lévő nylon kefék garantálják a közel tökéletes tömítést. A személyre szabás számos lehetősége áll rendelkezésre minden lehetséges követelmény kielégítésére: az ablakok, szellőzőrácsok hozzáadásától kezdve a személybejáró ajtók behelyezéséig, ezzel elkerülve az teljes kapu nyitását, hacsak nem feltétlenül szükséges. Lényeges előnye a helytakarékoság. A szekciós kapukhoz képest a nyílás feletti helyigénye mindössze 20 centiméter. A nyitott kapu paneljei a nyílás két oldalán gyűjtődnek össze. Szerelhető kültérre, beltérre egyaránt.

Robusztus és nagy hőszigeteléssel bíró kapuink megfelelnek valamennyi energiatakarékossági és biztonsági követelménynek. A többféle konfigurációs lehetőség és a nyitás típusa lehetővé teszi a rendelkezésre álló terek optimalizálását, mindeközben biztosítják az üzemeltetők számára az egyszerű használatot.

Színskála, és a napsütés miatti figyelmeztetés!

Elérhető színek:

normál vagy mikrobarázdált panel 

  • normál panel: RAL9002 közeli fehér, RAL3000 közeli piros, RAL6005 közeli szürke, RAL5010 közeli kék, RAL9006 közeli ezüst, RAL7016 közeli szürke, RAL8019 közeli barna, faerezetes minta
  • mikrobarázdált pane: RAL9002 közeli fehér, RAL9006 közeli ezüst, RAL6005 közeli zöld
 

Műszaki tájékoztatás!

A sötétebb színárnyalatokra festett panelek napsütés hatására meghajoltatnak, és ezzel a kapuk deformációját okozhatják, így ezeket a színárnyalatokat csakis árnyékos helyekre, vagy épületen belülre ajánljuk.