Kaputechnika​​ - Ipari

Redőnykapu

Redőnykapu

Kapunyílások helytakarékos lezárásának kedvelt módja a redőnykapu. Vállalkozásunk saját kivitelezésben gyárt lakossági és ipari felhasználásokra redőnykapukat. Ipari célokra is többféle megoldást javaslunk. Ebben a szegmensben fontos a megbízható, hibamentes működés, időnként a kapuk gyorsasága, karbantartásának ütemezhetősége. 

Méretét tekintve a szinte határtalan szélesség, vagy a 10-12-20 méter magasság sem kizárt. Így ezek a kapuk alkalmasak akár hangárkapunak, ipari csarnok térleválasztójának is. Az ipari redőnykapuk általában azokon a helyeken kerülnek alkalmazásra, ahol valamilyen szerkezeti, vagy egyéb ok miatt nem lehet jobban hőszigetelő (a redőnykapu beépítése a legpraktikusabb) kaput beépíteni. 

Az általunk gyártott ipari redőnykapuk a görög Biorol cég világszínvonalú alapanyagainak felhasználásával készülnek. Az ipari redőnykapuk általában abban különböznek a lakossági felhasználású kapuktól, hogy nagyobb a méretük, nagyobb nyitásszámot bírnak, és ezeknek a követelményeknek megfelelően teljesen más alapanyagokból gyártódnak. 

Az általunk gyártott redőnykapuk készülhetnek hőszigeteletlen egyfalú lamellákból, PU hab kitöltésű acél vagy alumínium lamellákból, perforált lamellákból, mindezekbe integrálható bevilágító lamellákból. Kültéri szerelés esetén a feltekert redőnypalástot tokozat védheti.

Cégünk több olyan kaput is tervezett és épített be, amelyek nem tartoznak a „hagyományos” méretű termékek közé. Évtizedes tapasztalatunkra támaszkodva olyan felkérésnek is eleget tudunk tenni, ahol különlegesen nagyméretű nyílásokat kell lezárni, erre többféle konstrukcióval is tudunk szolgálni. Hatalmas csarnokok oldalát, repülőgép hangárok bejáratát is tudjuk zárni.