Árnyékolástechnika

Zsaluzia

Zsaluzia

Nagy előnye, hogy széles lamelláik akár fokozatmentesen, tetszés szerinti szögben állíthatók, így biztosítják a különböző napszakokban történő optimális megvilágítást és hőterhelést a helységnek. Alumínium lamellái színtartóak valamint UV álló felületi lakozással készülnek, ezáltal hosszú életűek. Mivel a napsugarakat még a nyílászáró előtt megfogják, ezért kiváló árnyékolást biztosítanak. 

A külső lamellás árnyékolók speciális geometriával rendelkeznek, ezáltal egy magasabb stabilitást kínálnak a különösen erős igénybevételeknek, mint például a szél. A magasabb kényelem érdekében a zsaluzia motoros működtetéssel is megrendelhető.

A rendszerek irányítása az egyszerű kapcsolós kiviteltől a szél-fényvezérléssel ellátott, távirányítós kivitelig terjedhet. Sokdarabos objektumoknál célszerű és lehetséges a homlokzatonkénti vezérlés, amely akár napkövető megoldással is működhet.

A zsaluziák többfunkciós külső lamellás árnyékolók és a modern design ötvözete, melyek egyesítik magukban a tökéletes árnyékolást a modern formatervezéssel.