Rólunk

Jánoshalmától Los Angelesig, avagy
a FERER Kft. világhódító története

A kisiparos kezdetek

A FERER Kft. története 1984-ben indult. Kezdetben az árnyékolástechnika területén működtünk, mint akkoriban annyi hasonló “kisiparos”, redőnyök, reluxák gyártásával és felszerelésével foglalkoztunk.

Szó szerint háztól házig jártunk, a lelkiismeretes és pontos munka pedig hamarosan meghozta gyümölcsét. Online marketing, közösségi média és mindenféle hirdetések nélkül is folyamatosan bővült a vevőkörünk, hiszen elégedett ügyfeleink mindig továbbajánlottak minket.

A dinamikus bővülés korszaka

Vállalkozásunk termékeinek köre folyamatosan szélesedett, és a nyugat-európai alapanyaggyártók megjelenésével lehetővé vált a magasabb minőségi színvonalat képviselő termékek gyártása is. A gyártás és szerelés lassan átalakult igazi árnyékolástechnikai üzletággá.

A kínálatunkban már megjelentek akkori újdonságok is, mint a napellenzők, pliszék, szalagfüggönyök és szúnyoghálók. Alapvető törekvésünk volt, hogy az általunk felszerelt termékeket lehetőleg mi magunk gyártsuk, ezzel biztosítva a maximális minőséget.

A kor követelményeinek megfelelően vállalkozásunk 1996-ban gazdasági társasággá alakult át, és Kft. formában működött tovább. Ugyanebben az évben indítottuk el a kaputechnikai üzletágat is, mely az évek során olyannyira meghatározóvá vált, hogy napjainkban teljesen egyenrangú helyet foglal el az árnyékolástechnika mellett.

A szintugrás pillanata

A kezdetben épült alig 80 m2-es műhelyt hamar kinőttük, ezért 2001-ben egy – a megfelelő színvonalú munka végzésére alkalmas – jánoshalmi ipartelepen új telephelyet vásároltunk, amelyet mind a mai napig folyamatosan korszerűsítünk és bővítünk. Jelenlegi telephelyünk közel 5.000 m2-es csarnokból, valamint 20.000 m2 szabad területből áll.

Jól képzett szakembereink több évtizedes tapasztalatai alapján folyamatosan fejlesztjük a speciális beszerelési és gyártási technikákat, illetve rendszeresen részt veszünk külföldi és belföldi szakmai kiállításokon, hogy mindig a legkorszerűbb megoldásokat kínálhassuk.

A szükséges gépeket, eszközparkunkat folyamatosan bővítjük, karbantartjuk, korszerűsítjük, hogy munkatársaink mindig megfelelő eszközzel, a legmagasabb színvonalon végezzék munkájukat.

A dicső jelen - amikor a kemény munka gyümölcse beérik

Jelenleg ott tartunk, hogy több ezer elégedett, visszatérő ügyfelünk van Magyarországon és külföldön is. A fő megrendelőink között kivitelező cégek és viszonteladók is megtalálhatóak, illetve olyan hosszú távú partnerek, mint például a Pick Szeged vagy a Sole-Mizo Zrt, amelyeknek fő kapubeszállítói és karbantartói vagyunk.

A legtöbb partnerünk azért választ minket, mert számunkra nem létezik lehetetlen. Ha egy 16 méteres kapura van szükség, mi azt is megvalósítjuk (ahogyan erre is volt már példa). Ez a hozzáállás nyitott utat számunkra olyan helyszínekre is, mint például Los Angeles, ahol egy nemzetközi vitorlásversenyen építhettünk standot, a cannes-i filmfesztivál, ahol a Nespresso pavilon napvitorláit bízták ránk vagy éppen a párizsi Charles de Gaulle reptér, aminek a biztonsági rácsait is mi készítettük.

A jövőben pedig szeretnénk a te projekteden dolgozni

Már alig várjuk, hogy a te elképzeléseidnek is kaput nyithassunk. Legyen szó akár lakossági, akár ipari felhasználásra szánt kapu- vagy árnyékolástechnikai megoldásról, állunk rendelkezésedre. Oszd meg velünk céljaid, elképzeléseid (akár az ütemtervet és a költségvetést is), mi pedig a leghatékonyabb ajánlattal és kivitelezési tervekkel térünk vissza hozzád.

Mi vagyunk azok, akik mindent megtesznek, hogy elégedett legyél a végeredménnyel

Lusztig Ferenc

ügyvezető tulajdonos

Lusztig Ferencné

ügyvezető tulajdonos, pénzügyi vezető

dr. Lusztig Enikő

operatív vezető

Halász Mihály

műszaki és fejlesztési vezető

Herczeg Petra

irodavezető

Rácskai Zoárd

műszaki adminisztrátor

Kozma Richárd

megbízott termelésvezető

Somogyi Dávid

építészmérnök

Barcsi Zoltán

kereskedelmi képviselő