Rólunk

Jánoshalmától Los Angelesig, avagy
a FERER Kft. világhódító története

A kisiparos kezdetek

A FERER Kft. története 1984-ben indult. Kezdetben az árnyékolástechnika területén működtünk, mint akkoriban annyi hasonló „kisiparos”, redőnyök, reluxák gyártásával és felszerelésével foglalkoztunk.

Szó szerint háztól házig jártunk, a lelkiismeretes és pontos munka pedig hamarosan meghozta gyümölcsét. Online marketing, közösségi média és mindenféle hirdetések nélkül is folyamatosan bővült a vevőkörünk, hiszen elégedett ügyfeleink mindig továbbajánlottak minket.

A dinamikus bővülés korszaka

Vállalkozásunk termékeinek köre folyamatosan szélesedett, és a nyugat-európai alapanyaggyártók megjelenésével lehetővé vált a magasabb minőségi színvonalat képviselő termékek gyártása is. A gyártás és szerelés lassan átalakult igazi árnyékolástechnikai üzletággá.

A kínálatunkban már megjelentek akkori újdonságok is, mint a napellenzők, pliszék, szalagfüggönyök és szúnyoghálók. Alapvető törekvésünk volt, hogy az általunk felszerelt termékeket lehetőleg mi magunk gyártsuk, ezzel biztosítva a maximális minőséget.

A kor követelményeinek megfelelően vállalkozásunk 1996-ban gazdasági társasággá alakult át, és Kft. formában működött tovább. Ugyanebben az évben indítottuk el a kaputechnikai üzletágat is, mely az évek során olyannyira meghatározóvá vált, hogy napjainkban teljesen egyenrangú helyet foglal el az árnyékolástechnika mellett.

A szintugrás pillanata

A kezdetben épült alig 80 m2-es műhelyt hamar kinőttük, ezért 2001-ben egy – a megfelelő színvonalú munka végzésére alkalmas – jánoshalmi ipartelepen új telephelyet vásároltunk, amelyet mind a mai napig folyamatosan korszerűsítünk és bővítünk. Jelenlegi telephelyünk közel 5.000 m2-es csarnokból, valamint 20.000 m2 szabad területből áll.

Jól képzett szakembereink több évtizedes tapasztalatai alapján folyamatosan fejlesztjük a speciális beszerelési és gyártási technikákat, illetve rendszeresen részt veszünk külföldi és belföldi szakmai kiállításokon, hogy mindig a legkorszerűbb megoldásokat kínálhassuk.

A szükséges gépeket, eszközparkunkat folyamatosan bővítjük, karbantartjuk, korszerűsítjük, hogy munkatársaink mindig megfelelő eszközzel, a legmagasabb színvonalon végezzék munkájukat.

A dicső jelen - amikor a kemény munka gyümölcse beérik

Jelenleg ott tartunk, hogy több ezer elégedett, visszatérő ügyfelünk van Magyarországon és külföldön is. A fő megrendelőink között kivitelező cégek és viszonteladók is megtalálhatóak, illetve olyan hosszú távú partnerek, mint például a Pick Szeged vagy a Sole-Mizo Zrt, amelyeknek fő kapubeszállítói és karbantartói vagyunk.

A legtöbb partnerünk azért választ minket, mert számunkra nem létezik lehetetlen. Ha egy 16 méteres kapura van szükség, mi azt is megvalósítjuk (ahogyan erre is volt már példa). Ez a hozzáállás nyitott utat számunkra olyan helyszínekre is, mint például Los Angeles, ahol egy nemzetközi vitorlásversenyen építhettünk standot, a cannes-i filmfesztivál, ahol a Nespresso pavilon napvitorláit bízták ránk vagy éppen a párizsi Charles de Gaulle reptér, aminek a biztonsági rácsait is mi készítettük.

A jövőben pedig szeretnénk a te projekteden dolgozni

Már alig várjuk, hogy a te elképzeléseidnek is kaput nyithassunk. Legyen szó akár lakossági, akár ipari felhasználásra szánt kapu- vagy árnyékolástechnikai megoldásról, állunk rendelkezésedre. Oszd meg velünk céljaid, elképzeléseid (akár az ütemtervet és a költségvetést is), mi pedig a leghatékonyabb ajánlattal és kivitelezési tervekkel térünk vissza hozzád.

Mi vagyunk azok, akik mindent megtesznek, hogy elégedett legyél a végeredménnyel

Lusztig Ferenc

ügyvezető tulajdonos
+36 30 95 77 657
ferer[kukac]fer-er.hu

Lusztig Ferencné

ügyvezető tulajdonos, pénzügyi vezető
+36 30 63 50 018
lustigne[kukac]fer-er.hu penzugy[kukac]fer-er.hu

dr. Lusztig Enikő

operatív vezető
+36 30 38 26 368
lusztigeniko[kukac]fer-er.hu

Ballai László

termelési igazgató
+36 30 36 61 458
ballailaszlo[kukac]fer-er.hu

Herczeg Petra

irodavezető
+36 30 16 09 362
herczegpetra[kukac]fer-er.hu

Kis-Gombos Roland

műszaki előkészítő
+36 30 19 25 267
kis-gombosroland[kukac]fer-er.hu

Árki Dóra

műszaki előkészítő
+36 30 98 34 317
arkidora[kukac]fer-er.hu

Barcsi Zoltán

kereskedelmi képviselő
+36 30 12 10 109
barcsizoltan[kukac]fer-er.hu

Molnár Gábor

nemzetközi kapcsolatokért felelős
+36 30 36 44 442
molnargabor[kukac]fer-er.hu

Morrison

kertész, biztonsági őr, hangulatfelelős