Kaputechnika​​ - Ipari

Ollós emelők

Ollós emelők

A hidraulikus ollós emelőasztal lehetővé teszi, hogy mozgassunk tárgyakat teljesen biztonságosan, jelentős súly, vagy magasság esetén is. A gyártónk 1972 óta gyárt emelőasztalokat, ennek köszönhetően minden igényt ki tud elégíteni méretben és teherbírásban megnyilvánuló széles választékával. Minden asztalt az európai EN 15701 szabványnak megfelelően gyártanak, melyek szállítás előtt gyári tesztelésen esnek át, ahol ellátják őket a megfelelőségi nyilatkozattal és CE jelöléssel.

Összehasonlítva a hagyományos gépekkel, (mint például daru vagy felvonó), az ollós platform lehetővé teszi, hogy tárgyakat, anyagokat emeljünk a legnagyobb stabilitással, nagyban csökkentve ezzel a leesés, illetve baleset lehetőségét.

Egyik legnagyobb előnye az ollós emelőasztalnak az, hogy könnyedén lehet növelni vagy csökkenteni az asztal emelési magasságát (adott paraméterek között) a kívánatos magasságra. Elektromos hiba esetén az asztal megmarad pozíciójában, a rakomány és az emberi élet veszélyeztetése nélkül.

A széles termékskálának köszönhetően az ollós emelőasztal ellátható egyszeres, dupla, tripla vagy négyszeres ollómechanizmussal, mely segítségével eddig nem látott magasságok érhetőek el, baleset veszélye nélkül, teljes biztonságban.